Cautare

508 de rezultate pentru "prostata tratamente naturiste" (6.92 secunde)
Accesul pacientilor la tratamente oncologice noi - o problema veche de peste 5 ani pentru pacientii din Romania Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer a marcat pe 4 februarie Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, sub sloganul "Traim in Europa, dar ne tratam in Romania!".
Recurgeti la perioade scurte de somn (atipiri) si la tratamente in caz de insomnii. 17.
Avem tratamente de ultima generatie care pot tine boala sub control dar, din pacate, nu am gasit unul care sa si vindece".
Fara tratament potrivit, speranta de viata a pacientilor scade cu 7 pana la 10 ani Pacientii diagnosticati cu scleroza multipla pot astepta intrarea pe tratamente intre 1 si 18 luni, timp in care boala lor evolueaza, avertizeaza conf.
Dar din datele cumulate de la medicii oftalmologi se presupune ca sunt aproximativ 140.000. Acestia beneficiaza de tratamente din patru clase de medicamente, in totalitate compensate.
Marilena Debu, presedintele APAH-RO, subliniaza ca, odata cu realizarea acestui registru unic, s-ar pute sti numarul exact al pacientilor cu hepatite, numarul pacientilor aflati in tratament, s-ar inlesni intrarea pe tratamente si, astfel, scurtarea duratei de asteptare pe celebrele liste.
Elena Basescu, in cazul ca ar fi urmat tratamente de infrumusetare cu toxina botulinica, a trebuit sa le intrerupa din cauza sarcinii.
Accesul la tratamente moderne, la investigatii performante este acumposibil si in Romania dar mai sunt multi pasi de facut pentru a acorda sanse reale unui numarlarg de pacienti si mai ales celorcu forme dificil de tratat.' Aproximativ 70% dintrepersoanele care sufera de epilepsietraiesc in tari aflate in curs de dezvoltare, unde incidenta afectiuniieste aproape de 2 ori mai mare in comparatie cu tarile dezvoltate.
‘Abandonata‘ de medicina traditionala, artista si-a intors atentia catre tratamente neconventionale. Desi efectul acestora este mai greu de testat, Silvia este dispusa sa experimenteze:
Combinata cu alte terapii specifice are efecte pozitive in indepartarea celulitei, efectele regenerative ale terapiei cu lumina polarizata sustinand orice tratament cosmetic de calitate. Puteti apela la tratamente cu lumina polarizata la Centrul de Sanatate Medireflex situat in Bucuresti (www.medireflex.ro).
Instanta europeana a decis ca lui Costel Casuneanu i-a fosta afectat dreptul la viata privata si imaginea publica, scrie luju.ro. Casuneanu s-a plans si de tratamente inumane si degradante la care a fost supus in timpul detentiei.
Pentru tratamente homeopate puteti apela cu incredere la dr. Iuliana Avadanei, la Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian nr.
O alternativa pentru a avea acces la cele mai noi tratamente o reprezinta studiile clinice, dar femeile nu prea accepta aceasta solutie nestiind despre ce este vorba.
Daca nu investim acum in educarea si responsabilizarea publicului, va trebui sa investim mai tarziu in tratamente. Preventia este o investitie in individ si in dezvoltarea unei societati.
"Avem nevoie de tratamente care actioneaza asupra celulelor canceroase intr-o varietate de moduri pentru a continua sa facem diferenta in viata oamenilor care se confrunta cu aceasta boala", a declarat Dr.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Tratamente Combinate Daca o singura metoda de tratament este buna, doua ar putea fi si mai bune.Unele din optiunile de tratament descrise aici sunt eficiente in special cand sunt folosite impreuna, sau succesiv.
Doctorul Doina Baldovinescu recomanda persoanelor cu sensibilitate accentuata a pielii sa consulte medicul pentru eventuale tratamente preventive inainte de a merge la mare.
"Daca am putea identifica pacientii in primele faze ale bolii, atunci am putea avea o sansa mai buna de a interveni cu tratamente care se pot dovedi eficiente", spune neurochirurgul Keith Black de la Centrul Medical Cedars-Sinai.
Urmatoarele tratamente dupa imatinib si sunitib, aflate in faza de cercetare, sunt nilotinib, sorafinib, dasatinib, IPI 504. Dupa ce pacientul a fost operat, GIST poate reaparea, recurenta fiind dupa 2 ani.
google-analytics.com